Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppfullt


Glimt

Stjärnor tindrar
jag ser dem allt
mitt i mörkret
och här är kallt
jag ser dem där på himlen lysa
fast jag sitta här nere och frysa
så värmer dem min själ




Övriga genrer av exist
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-08 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist