Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närmar mig dig


Du vackra

Jag skräms av din skönhet
Ja, jag säger det nu
Jag skräms av din skönhet
för att du är du
Du är vacker som en blomma
Du är mjuk och len
Ja, jag säger det nu
innan timmen är sen




Övriga genrer av exist
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-21 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist