Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innerligt


kyss mig lätt

Smultronröda läppar
Jag kysser dig lätt
vill ha närhet
vill ha mer
jag blir inte mätt
Din hud så mjuk som fina tyger
med dig vill jag allt
fast jag annars är en blyger
Masserar dina fötter
dina höfter dina lår
åh så ljuvligt luktar ditt hår
Jag kysser dig lätt
jag ser att du ler
din blick säger allt
du vill också ha mer




Övriga genrer av exist
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-10 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist