Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nog


bara sådär

Jag vet att du ljuger
men du gör ju det så bra
jag bara undrar vad du ska ljuga, ja ljuga om ida
Om regnet som nuddade dig innan du kom in
eller om muggen till kaffet som du tar fast du vet att den ä min
Ska du ljuga om solen och om vårens sista sång ska du fortsätta att ljuga hela sommaren lång
Ska du ljuga om hösten och dess färggranna blad ska du ljuga om något som faktiskt gör mig glad
ska du ljuga om vintern och den hala isen ska du ljuga om den allra sista brisen
jag lämnar dig nu




Övriga genrer av exist
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-08 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist