Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reaktion


inom kort

Träd fälls
värmen öka
varför skola människan med jorden stöka
Glaciärer smälter
Djur dör
Människa stanna upp och tänk på vad du gör
Liv blir till liv förgår
är det bara människan som inte förstår
Det hänger ju på henne




Övriga genrer av exist
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-10 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist