Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kastad åt Fenrisulven

 

Sur destruktiv
insmygen ond 
satans smärta
gjuten därinne

längst in i egot
strypt endorfin
i dess ynkedom  
tagit besittning

tid är kommen 
ni ska bli varse
kommer strida
driva ut demon

i holmgång tar
se väring härja 
hur blint raseri
likt bärsärk går






Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-31 00:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag läser denna ned sedan upp, baklänges ord från slut till början - magnifikt hur innebörden inte förändras hur man än vänder och vrider på den... Rubriken säger allt! Mycket skickligt!
2021-02-02

  Öknens Ros VIP
Titeln talande för texten som beskriver den inre kampen mot demon, språket stramt och återhållet, ger antydan till vikingatid.
2021-01-31

    Lena Staaf VIP
Inre strid fint klädd i fornnordiskt språk. Ger must och klang till denna dikt.
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP