Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En för alla, alla för en


När mörkret flyr

Jag flyter i alltet,
som den varelse av ljus
jag är.
Strängar spelar
mitt hjärtas klang
i harmoni
med livet här.

Så skönt den klingar,
som en änglars kör,
och ljusets vägar
till själens mitt
fyller mitt hjärta
med kärlek.

I renhet,
i klarhet,
jag glimrar och gnistrar
inuti
mitt fysiska skal.
Detta tempel
av kärlek
jag fyllt med
universums ljus,
det eviga.

Jag är oss alla,
alla är jag,
och mörkret flyr
när rädslan ger vika

Som ringar på vattnet
av en endaste droppe,
sprids nu kärlekens lov,
av alla små droppar
tills oceanerna fyllts

Då ska vi åter blomstra
och vara värdiga
vår Jord,
vår älskade moder.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-29 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP