Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget Text Repris


Spelar i natten

Plåtmännen spelar en tyst melodi
mörkret vilar på taket utanför

en ny generation sover

Hans kamp tär
tapperheten kostar
energin avtar
hjälplösheten tilltar

Integriteten skalas av

Tankarna har inget stopp

Orden de sagda
tar makten

repeatknappen aktiverad

Plåtmännen spelar sin tysta melodi

tre toner, tre takter
tre toner, tre takter
vem hör

© Eva Langrath 2014




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-29 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP