Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu snackar vi.

Livet spricker i alla sömmar. Jagar inte visioner bara mardrömmar. Själens sår ömmar. Medans mina ögon gråter strömmar.

Äkta ord inget fake shit. Skadad av droger och min ex snake bitch. Uppblåsta ledare försöker bestämma men jag strejk-ish. Smärta pircar organ. U cant take this. Hjärta håller span. Fortfarande tack vare ex fake bitch.

Känns svart och vitt som skatan. De få gånger någon sträckt ut armen har man fått smaka handflatan. Tror fortfarande på Gud fastän jag bara ser Satan.
Begraver mitt krossade hjärta på kyrkogatan.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-30 07:37



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Den smärtan sitter djupt.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille