Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Tittar in

Där sitter du på fönsterbleck
Tittar försiktigt in i världen
Förbi genomskinlig gardinvolang
Letar du efter innanförskap
Att få innerligt existera utan att ifrågasättas
Betagen av obryddhet som ger ödmjuk förvandling




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-30 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva