Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJ, MITT VINTERLAND - tanka

Fågelmatare
bär tjock vit vintermössa
koltrast matsugen
sitter på avborstad gren
nappar ivrigt solrosfrön





Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-02-01 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig tanka...ja, fåglarna behöver också få lite gott...
2021-03-05

  Magica VIP
Så sött :)
2021-02-05

  Kajan VIP
Finfin ögonblicksbild.
2021-02-02

  ULJO
Viktigt att vi hjälper de små liven.
2021-02-02

  Feliaxel VIP
Det är fantastiskt att se fåglarna vid fågelbordet och koltrastarna älskar äpplen som man lägger ut
2021-02-02

  Solstrale VIP
Snillrikt bra!
2021-02-02

  Niliboy
GRannen matar fåglarna utanför mitt fönster å det är så roligt att se. Mitt fågelbord på balkongen sket på bilarna så jag fick sluta!
2021-02-02

    Lena Staaf VIP
Så fint! Blir glad av din text.
2021-02-01

  Cikoria Blå VIP
Vinter i ett nötskal
2021-02-01

  Sparvögat VIP
Härlig betraktelse från fåglarnas matgren...
2021-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Så är det i vår trädgård också, den enda gången de sitter på marken och äter är när jag slängt ut äppelbitar.
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP