Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biblioteksbesök i pandemi



Bibliotekets stolar är borttagna.
En mötesplats och ett mellanrum
igentäppt
för behövande och behövande.
Med det faktum växer skillnaden
dem emellan.
”Du är välkommen att låna hem”
läser den som är trött på att vistas hemma
och den som är hemlös.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-30 17:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Genialiskt formulerat!
2021-03-07

  Gunwale VIP
Att låna ett hem hade jag inte hört att man kan! Bra initiativ!
2021-01-30

  Kungskobran VIP
Vad skall man där och göra bättre låna på nätet
2021-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
svåra tider - svårast för hemlösa - att hålla avstånd är dock nödvändigt under en pandemi!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor