Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bestämmer mig nu

Jag bestämmer mig nu
för att inte försöka vara stark å kraftfull...
Nej, jag väljer mjukheten, ömheten
ska bara vara mjuk å sensuell...

Allt annat är olidligt.

Bohemen i vinterkvällen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP