Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bolan boogie

gnistrande galax

galna komet

blixtrande stjärna

enmansrevolution

enmansevolution

det tjugonde århundradet behövde
en pojke som du

men det visste nog inte
det tjugonde århundradet

det tjugonde århundradet förstod
inte alltid sitt eget bästa




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Marc Bolan
T-Rex
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP