Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vintervitt

Rimfrost på träden
snö knarrar under skorna
naturen vilar

precis som liv i träda
i väntan på ett nytt ljus  

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-01 18:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nu kommer det, det nya ljuset. Märks!!!
Tack för din vackra dikt.
2021-02-03

  bibbi ahrnstedt
Vackert
2021-02-02

  ULJO
Så fint
2021-02-02

  Sparvögat VIP
Skönhet och vishet i ord och bild...
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP