Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Kungskobran.


När hjärtat börjar slå

 

 

säg

när börjar livet

är det ens givet

att få vara

 

 

varför är det så

att många små

ej får vara

 

när hjärtat börjar slå

är det kanske då

varat börjar

 

säg

vad är livet värt

vad har vi kärt

om inte varat

 

när livet slocknat har

vad har vi då kvar

ej ens skymt av vara

 

när hjärtat börjar slå 

är det ett liv ändå

ett liv att vara

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-02 13:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om svåra frågor: När börjar livet, vad finns kvar när livet är över?
2021-02-03

  AiA Maria den fria

Ödmjukt
Vackert
Tänkvärt

Tack!
2021-02-02

  Bodingen VIP
Fin text om det levande eller olevande livet, föredrar det förstnämnda. Efterätten spar man ju till sist.
2021-02-02

  Sparvögat VIP
Fint tecknade ord...
2021-02-02

  ULJO
En frågeställning vi alltid sökt svar på. "vad har vi då kvar?
Tänkvärd text
2021-02-02

  Cikoria Blå VIP
Tänkvärt.
2021-02-02

  Solstrale VIP
Bra formulerat! Fint! Ödmjukt!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP