Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från planet

Från planet ser man allt
skogar, sjöar, en hel värld

Det är svårt att tänka sig
att den är på riktigt
att livet pågar där nere

Det bor folk i leksakshusen
vars vinklade tak avtecknar sig skarpt

Någon odlar på lapptäckesåkrarna

Någon fiskar i silversmyckena
som är sjöar och älvar

Någon promenerar i de vävda skogarna
kommer till en sidenäng
stannar upp

Ser ett flygplan fara förbi
tänker att där uppe sitter människor
som ser världen




Fri vers av Vintervarg
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-03 16:08



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ja visst är det en härlig känsla, kram Bibbi
2021-02-03

    ej medlem längre
Bra vändning!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg