Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkräktare

Du inkräktare
Du bröt dig in i min värld
Är för länge i mitt sinne
för länge i mitt hem

Du kom för tidigt gick för sent
Jag
förstår inte vad som sker

Jag är ny och vilsen
Du är ny för mig
Du inkräktare
Välkommen tillbaka




Fri vers av Vintervarg
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg