Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningströst

Låt forsen stillna
och fåglarna sjunga
Låt rötterna växa sig
djupare ner

Låt murgrönan klättra
varsamt uppåt
Täckande såren
i trädens rygg

Låt andetag stillna
och hjärtat vila

Solen går upp imorgon med




Fri vers av Vintervarg
Läst 102 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-01 12:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Att våga vila i livet, och låta livet vila inuti en själv är känslan som föds av den här fina dikten.
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg