Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel

Hon sa
ditt liv är som en flyttfågels
Men det var inte sant

När fågelstrecken drar över himlen
är det mot något

Jag har alltid rymt min väg




Fri vers av Vintervarg
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-12 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg