Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Tove

Över sorgens avgrundsdjupa ocean
Flammar lågor av ilska
Vem har bestämt att det fick bli så här?

Saknaden är inte bara min
Den största biten tillhör de andra
Likväl dansar bensinskarpa lågor
över mitt hav

Förödande och dödande
Det brinner
Jag brinner
Vi brinner alla

I våra ögon syns elden
Inga tårar kan släcka den
Inga kramar kan kväva den
Vi svartnar tillsammans

I vår saknad och ilska efter dig




Fri vers av Vintervarg
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-18 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg