Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Natt
Varmt, fuktigt mörker
Myggorna svirrar
över min lakanstäckta kropp
Törsten trycker ständigt bort
alla försök till slummer

Hur kan någon sova när natten är så kvävande?

Ute gungar trädkronor i stilla dans
Mörkret genomströmmas av
kristallblå stråk
Tre envisa stjärnor
blinkar på sommarnattshimlen

Hur kan någon sova när världen är så vacker?




Fri vers av Vintervarg
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-03 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg