Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i denna vinterkväll

Att fly ifrån en ohållbar social situation
-- det enda rätta!
Å imorgon så tar jag vara på min rörelsefrihet
drar till en annan stad...

Jag är fri!

Jag kan ju inte låta mig förödmjukas
av ett sjukt stelbent system!
Nej! Jag vet att jag är en stor artist
att jag har stora talanger och förmågor...

Jag ska inte låta nån trampa på mig!
Det vägrar jag!

Bohemen i vinternatten




Prosa av bohemen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-02-03 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP