Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blink blink!

 

 

nya modeflugan här

har blivit en riktig affär

kostar inte många kronor

bäres enbart av honor

 

när du sådan möter på gata

vill du säkert gärna prata

fråga om det är äkta vara

vad tror du då hon svara?

 

detta är det senaste heta

och det ska du veta

att det supereffekt ger

alla karlar bara ler

 

och när hon blinkar så

med sina ögon blå

och sina långa fransar

de bara dansar

 

en gåtfull blick hon ger

så mystisk och ler

karlar de bara gapar

hon bara skapar

 

uppmärksamhet på sin person

visar sin attraktion 

ögon så lockande

ögon så pockande

 

falsk varudeklaration det är

äkta vara det inte är

men världen vill låta sig luras

vill gärna låta sig duperas

 

Blink, blink! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-08 11:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja fransar som dansar skapa chanser kanske, men dina ord rinner snygga, de är rätt fram och trygga! Det insikter bygga! Tackar för du delar!
2021-02-10

  Bodingen VIP
Tänk om vederbörande tog på sig utsvängda gabardinböxer eller V-jeans från 70-talet också, wow... ;-)
2021-02-10

  Kungskobran VIP
Det blir inget klick
med hennes blick

Usch för hårdsminkade.

2021-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Konstigt att man inte inser hur knäpp man ser ut, när fransarna tynger ner ögonlocken, på ett onaturligt sätt. Finns även lösa fransar som ser naturliga ut. Så man måste inte överdriva. To much är alltid för mycket.
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
En lekfull uppgörelse med det konstgjorda. Fram för större naturlighet, det räcker långt!
2021-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om lösögonfransar!
2021-02-08

  Sparvögat VIP
Härliga rim dansar här i dina lekfulla ord...
2021-02-08

  Samuel Kantrell
Skriver du om en hora? Eller är det en flört? Ja, jag kanske återkommer.
2021-02-08

    ej medlem längre
Nu är det smal midja och feta rumpor som gäller
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP