Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRASTVERKAN - tanka

Klarblå himmelsduk

speglad på snöbeklädd mark

solstrålar i björk

en målande harmoni

med coronadissonans




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-09 17:51



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Träffsäkert om det ständiga hotet som nästlar sig in i vardagen. Knappt man minns hur det var innan...
2021-02-10

  Niliboy
Jag längtar sol å himmelsblå sky! Den solfattiga vintern får sluta nu! Fint diktat!
2021-02-10

  Feliaxel VIP
Andas mycket hopp trots allt elände
2021-02-10

  Judas Ekholm VIP
Mums!

Sista raden gör mig... hmmm... hur skall jag uttrycka det..? Well, typ glad. Fast VÄLDIGT glad. ;)

2021-02-10

  AiA Maria den fria

Liv i polaritet
med hopp
präglad

Tack!
2021-02-10

  Solstrale VIP
Pricksäkert fångat!
2021-02-09

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint fångat om den paradoxala tillvaron just nu!
2021-02-09

  Poeten Salvador VIP
Dagsläget
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP