Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig, vad är jag då?

Det känns som att jag inte tillhör någon generation
Eller klass
Om jag inte är som tjugofyra
och jag är inte fyrtiotvå
Säg mig, vad är jag då?
Kanske är det konstnären i mig
Enligt Pierre Bordieu

Jag flyter emellan
Från den ena till den andra
Jag vill men jag kan inte
Kan inte
Stanna




Fri vers av Simpeltjuv
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-09 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simpeltjuv