Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget. 11 ords dikt


Undran

Akrobatik
iakttar nyfiket
undrar vad han gör
uppvisning på gång
invit

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Annat versmått) av Eva Langrath VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-08 16:54



Bookmark and Share


  aol
Så fint iakttagande av naturens gång
2021-02-10

  Solstrale VIP
Förbereder svanesång kanske? Fantasieggande text!
2021-02-09

  Susen VIP
En härlig invit för ögonhinnor att läsa och passande foto till som förstärker
2021-02-08

  Sparvögat VIP
Så fint om svanars vackra liv...
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP