Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man tar smällen ensamt!

Och,

När känslorna börjar

 

Flöda

Blöda

 

Då är det bara låta dem fria

Med vård och omsorg ta hand om dem

 

Det är inga känslor som dyker fram utan lidandet

Det är inga tankar som låtsas vara tankar utan lidandet

 

Ingen kan din sorg!

Ingen kan känna till din besvikelse!

 

Inger ser den du själv ser och upplever!

Ingen bryr sig om hur du lider!

 

Ingen kan tänka sig vara i dina skor

Ingen kan tänka sig ge tid åt sympati, empati

 

Än du sig själv!

Än mig sig själv!

 

Du står ensam och drunknar i din sorg!

Du dör ensam och aldrig någon bryr sig!

 

Ta smällen ensamt

Och tacka samhället/landet för det!

 

Mans liv är mans ansvar och ingen annans ansvar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-02-10 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP