Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget Text en repris


Spår

Kristallklar
frostighet

Andningen svider

Vita vidder

Molnstrimmad
himmel

Lämnade spår

På marken
mjuka vita
packat

Silverpil
rätt in i moln

Människan har
varit överallt

© Eva Langrath februari 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-11 21:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackra rader...
2021-02-23

  Monika A Mirsch VIP
Dina spår
passar väl
in bland
mina tankar
TACK!

2021-02-16

  Anya VIP
Oj vilket snyggt slut. Jaa människan har sannerligen varit överallt. Kanske det finns lite orört i fjällvärlden?
Vacker lyrik med känsla både från in- och utsidan.
2021-02-15

  Susen VIP
Vacker beskriven naturupplevelse
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP