Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden slår

Mot fönstret som är öppet

Ser ut  möter  dagen så stilla

Längtande mot en tid som ska komma

Då alla tårar är torkade

och lättnaden i kroppen gör dig

svag och darrande 

Blås försiktigt på rutan

små små ringar blir större och större

Ser ut

känner i varma hjärtat

att en dag ger dig en stark känsla

att allt av smärta och vemod  försvinner

Fönstret slår

Stänger det försiktigt

Hjärtat slår lugnt

Går ut i livet......

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-12 15:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det som känns instängt, sjukomgärdat och passé susas undan och ersätts av
det öppna och vitala.

2021-02-12

  alicja lappalainen VIP
att se sin framtid med hopp
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP