Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta ihop

Då och då
måste man faktiskt
bryta ihop
om man ska
komma igen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-02-12 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP