Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vandring

Vandring bland träden
blodboksblad i en glasvas
telefonsamtal

du som varit min saknad
delar nu min skärva tid

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-15 17:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint
2021-02-23

  Solstrale VIP
Enkel skönhet!
2021-02-16

  ULJO
Så fint
2021-02-16

  Susen VIP
Ger vackra bilder framför ögonen. Fint!
2021-02-15

  Sparvögat VIP
En vacker bild målas upp för mitt inre...
Fint
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP