Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frihet -


Tillåtelse

 

Ansvaret för min egen person är taget
behövs ingens tillåtelse
för min nostalgi i det fjärran dolda
drömmar i det blå svävande
eller i framtidsvisioner i nuet levande

Ingen förfogar helt över någon annans liv
livet är mitt eget
...  du har tillåtelse att känna det samma

Det jag älskar mest hos dig förutom allt  annat
är friheten i ditt oberoende

Här står vi - du och jag
räcker våra händer till varandra
därför att det är lättare att vara två




Fri vers av Litchi VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-15 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP