Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Pandemiliv

Jag minns skönheten
hoppet
värmen
nåden
barnens nyfikenhet
växternas skönhet
samtalen
gåvan
liv att förvalta

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-16 11:01



Bookmark and Share


  wiria77
rader så fina
rader som minner
om minnen

2021-02-23

  Nils-Robert
Rader om minne. Om de fina.
2021-02-18

  ULJO
Frågan är.
När blir allt som vanligt igen?
2021-02-17

  Solstrale VIP
Ja - en fin vers!
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP