Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges alla underbara löften och uttalanden om att det är landet i världen......


Det orangea kuvertet




"Jag fick en höjning på 39 kronor, och det ska man betala skatt på, säger Heidi Brunner, 75".

Sverige lär vara det tredje bästa landet i världen att bli gammal i.

Så klaga inte ! Var glad att du får ett sånt färgglatt brev hem ! Det kunde ha varit grått också. Brunt eller svart. Du fick ju ett par tior mer Heidi. Det räcker till en tub tandkräm...om du använder sånt.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 07:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag får oxå sånt brev
Det bra med sverige är gratis bra sjukvård och medicin
Högkostnadsskyddet betalar nästan allt
Så man kan tjäna mycket pengar om man är sjuk hemma
Få mediciner för flera tusen om dagen
Mediciner som man inte ens blir erbjuden trots betalning här, antagligen pga de är för dyra
Att bli äldre handlar inte bara om pensionen utan mycket mer
Fast Coruna var ju ingen bra grej i Sverige
2021-02-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
dagens blues förtjänar ett signatur stämpel för priset av frimärket.

https://www.youtube.com/watch?v=fEJpozSAY-0&feature=emb_rel_end

2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP