Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KURRAGÖMMA - tanka

I skymningstimman

syntes halvmåne lysa

strax gömde den sig

bakom gråa molns ridå

mörker föll hastigt till kväll




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-18 18:03



Bookmark and Share


  Niliboy
En chön afton är inte att förakta!
Ser chön!
2021-02-20

  M.Eta
vacker tanka att få se en skymt av månen.
2021-02-19

  Feliaxel VIP
Trevligt att se månen
2021-02-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker tanka! Ja fin rubrik!
2021-02-19

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsbild med ett stänk av oro.
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP