Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Resa över havet
kanske aldrig komma fram
Bort från bomberna
mot ett bättre land

Fly mot fjärran drömmar
rycka i sina rötter
Lämna det kända
båtens skrov mot bara fötter

Den sista blicken
på ett försvinnande hem
Var rädd om mitt hjärta
tills vi ses igen




Fri vers av Vintervarg
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg