Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet


snurrar runt
skymning vankas
dimman tampas
mörkret annalkas



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-19 16:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som jag lider av 'kroniskt missnöje',
hur kan jag vara nöjd med en text
jag inte 'retar mig på'? Den irriterar
mig så med att inte irritera mig alls!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP