Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig

Väck mig för att se klart

att livet går i cirklar

runt runt

Stanna upp mitt i cirkel

Tankfull hur komma ut

i en cirkel av tårar svek 

Hjälp mig väck mig

Vakna upp tro allt är bra

Cirkel tar tag i ditt hårfäste

Håller i dig fast

Allt snurrar runt

Får inte tag

För att stoppa

Tårarna faller ned

Hopplösheten är fast

Väck mig då

Låt cirkel försvinna bort

Gå in i en öppning

av en labyrint

Sök sök och finner tillslut

fram till dörren  Gå ut......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP