Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONT, DET GÖR ONT

Vem kan laga sorg

oläkta sår i hjärtat

blodet pumpande

väller över sårkanter

präntar kärlekspekoral

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-02-24 17:46



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sorgen är här ostoppbar, en verklig pekoral som gör fruktansvärt ont.
2021-02-25

  Anya VIP
Sorg är svårt och komplext. Tycker sorgen långsamt övergår i saknad....men det tar tid. Fint skrivet! <3
2021-02-25

  ULJO
En kram från vänner. Omtanke från andra. Naturen själens terapeut.
Svårt
2021-02-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja vem kan laga sår? Stark dikt som smärtar!
2021-02-25

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-02-25

  Boel Lindell
Endast tiden kan läka våra sorger. Allt har sin tid. Sorg, glädje, allt. Tack för en fin text!
2021-02-25

  Blomma-Stjärna VIP
Bra text - känns i hjärtat!
Kram
2021-02-24

  Niliboy
Jesus kanske!
2021-02-24

    Lena Staaf VIP
Oläkta sår kan värka länge om man inte får chans att bearbeta dem. Fin dikt!
2021-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte var vad den borde vara!
2021-02-24

  Sparvögat VIP
Sorgen vilar stilla i dina sorgsna ord...
2021-02-24

  Poeten Salvador VIP
Ondskans flöde är tydligt
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP