Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skåne utom österlen

hon sitter i bilen
och gråter

snön faller bekymmerslöst

radion står på

det är långt till gryningen

och långt från igår

melodin är malplacerad

som månsken på dagen

eller sanning efter lögnen

hon vet inte vart hon ska

men inte tillbaka

och snön faller bekymmerslöst




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-21 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP