Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hälsning från anderslöv

torget, korvkiosken och pingstkyrkan

tanter med enkronor

som räckte mycket längre då än nu

det är inte lätt att vara helig,
men ibland nödvändigt

och jag sjöng så gott jag kunde

trots den bilburna ungdomen

jag återvände 45 år senare

torget hade krympt

tanterna begravts

ungdomarna blivit gamla

kronorna omoderna

pingstkyrkan rivits

gatuköket var snabbköp

det enda som fanns kvar
var bussen till malmö





Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP