Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tänk om

Lika åt alla
eller vad man behöver
lika blir till olika

bortom våra fördomar
kan vi mötas som vi är

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-23 13:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert tänkt
och pennan så
väl drivet, Dig
är det gott, att få
ha med sig i livet!
Ja för bästa klivet!
2021-03-10

  Anya VIP
Sannerligen en komplex infallsvinkel med få ord. Skickligt. Jaa ska vi sträva efter lika åt alla...är det verkligen rättvisa och demokrati? "lika blir till olika" Så sant!!!
2021-02-25

  Susen VIP
Bortom våra fördomar...
tänkvärda ord som berör.
2021-02-25

  Solstrale VIP
Superklokskap! /:)
2021-02-23

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2021-02-23

  ULJO
Så borde vara en självklarhet. Mötas på lika villkor. Bortom fördomarnas estrad.
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP