Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lissabon


Spårvagnen försvinner
bakom hörnet
den gula silhuetten
längs horisonten
skuggan
av vår kärlek
när solnedgången
drunknar
i en dröm





Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-23 14:56



Bookmark and Share


  Horace
fin stämningsbild från en av
Europas vackraste städer
behagliga gator och
trevliga kvinnor
Pessoa och
Mariza
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria