Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndersmulad

dånet från dynamitexplosionerna stiger högt
klippblock sprängs loss
blir till sten
blir till singel
blir till grus
blir till sand
genom maskineriet
berget som rest sig stolt mot himlen
mot solen
mot stjärnorna i miljontals år
bryts ner
smulas sönder – så lätt, så lätt

precis som jag




Övriga genrer av CicciWJ
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-23 19:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
instämmer med kajan.
2021-03-05

  Kajan VIP
Tycker det oåterkalleliga kommer fram starkt här; har tänkt tanken själv när man ser berggrunden smulas sönder! En bra dikt.
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ