Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostar att kämpa för en plats i värmen

Hon ville så gärna passa in
Hon ville så gärna bli sedd
Hon ville inte vara till besvär
Hon ville vara ett barn som gick att tycka om

Hon ansträngde sig för att passa in
Hon ansträngde sig för att bli sedd
Hon ansträngde sig för att inte vara till besvär
Hon gjorde allt för att vara ett barn som gick att tycka om

Genom sina ansträngningar lärde hon sig att passa in
Genom sina ansträngningar såg hon henne
Genom sina ansträngningar var hon inte till besvär
Genom sina ansträngningar var hon ett barn som gick att tycka om

Ansträngningarna hade dock ett pris. Hon betalar fortfarande bara ränta men snart, mycket snart ska hon börja amortera.




Fri vers av CicciWJ
Läst 117 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-24 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ