Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en lekpark

Flickan följer med

Löven döljer röda spår

Gungan pendlar glatt




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-19 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ