Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:Eget


Livsrummet

Skönheten finns
i slutenheten
tiden rinner ut

lutande tätt intill
stagande varandra
stormen viner
runt huset

allt stramas åt
runt om
färgen förändras
kronbladen faller
ett efter ett

livsrummet en vas
fylld med vatten
på ett bord
där ljuset tar sig in
en dag till

©Eva Hedlund fd Langrath 2021.




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-26 18:10



Bookmark and Share


  ULJO
Detta fantastiska ljus.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP