Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina så kallade Tjej kompisar Satt kvar inne på Restuarangen withe corner I göteborg. Utan att äns Kolla upp vart jag Tog vägen.. Någon hade lagt Något i mitt glas Inne på restuarangen..


Lämnades utanför restuarangen

Vaknade upp i en
Lägenhet i Kortedala
I göteborg.
Jag hade inte blivit våldtagen.
Jag hörde något från rummet
Bredvid..
Ett vardagsrum.
Jag gick ut å frågade vad faan jag var..
Denna killen som bodde där blev så
Elak å sa - du jag tyckte synd om dig i natt utanför krogen withe corner..
Så jag tog med dig i en taxi hem till mig.
Du sa jag är inte du klok???
Du kunde ringt polisen..
Var är min väska å mina skor??
- det vet jag inte sa han..
Gick ut i hallen för att öppna ytterdörren..
Den var låst med överlås..
Du kommer inte ut för nycklarna har jag sa han..
Jag gick på toaletten.
Kom ut igen å då gick killen ut
På ballkongen å in kom han
Igen med en motorsåg å stog framför mig
Å skulle dra igång den..
Jag blev iskall å sa...
- mej skrämmer du faan inte jag är inte rädd för dig sa jag, m det är synd om min dotter som har en mamma som kanske inte kommer hem mer...
Motorsågen gick inte igång..han gick ut med den igen...
Jag fick lura honom för jag ville låna telefonen å ringa taxi..
-Hur skall du kunna åka taxi ,sa han.
Du har ju inga pengar..
- snälla sa jag till honom, eftersom du varit så snäll att jag fått vara här så lovar jag att om du skriver din adress på en lappå lånar mig pengar till taxi å ett per skor, så lovar jag att sända tillbaka de till dig...
Allt om länge så gick han med på att låna mig pengar..
Ringde taxi å så släppte han äntligen ut mig från denna mardrömm.
Väl nera utanför huset såg jag taxin komma...
Han stod på balkongen når jag öppnade dörren till taxin..
-då skrek jag till honom
- känn dej blåst din jävla psykopat å dumma jävul.. fuck you ...
Minns inte vad jag sa mer..
Dom jävla kompisarna jag var ute med åkte på en jävla massa utskällningar som lämnat mig ensam..
Falska som fan...
Det jävliga var att jag tappade lappen m adressen till den killen som helt enkelt kidnappat mig..
Väskan fick jag tillbaka m en anmälan
Gjordes aldrig..
Jag fick byta lås på min bostad osv..
Brukar inte drick så mycket..
Mitt råd till andra...
Drick inte så mycket å håll koll
På ditt glas..
Så du vet vart du vaknar upp
Nästa dag om du äns vaknar...
Detta är tragist men oxå sant..
Än är jag faan inte död!!!

Detta går att spåra upp till
Vem denna killen var m hjälp
Av foton taxiresor osv..


Än idag när jag vaknar kallsvettig
& Drömmt om denna händelse...

Å berättar det för nära så säger man
-Det var ju längesedan!!!!
Glöm det..får jag till svar...
Det är för djävligt..

Räknas inte mitt liv !!!

I




Fri vers (Spoken word/Slam) av Helen Bohlin lelle
Läst 215 gånger
Publicerad 2021-02-27 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen Bohlin lelle
Helen Bohlin lelle