Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att hitta vägar som Man ej trodde var möjligt....


Förälskelse

Min kärlek
Skall vara säker
Tålmodig, lekfull
Slitstark.. vansinnit
Vacker.. å ihållande..
Massa kärlek varje dag..

Det ger jag..till Johnny depp..

Dream one..å.
Han är ett mysterium
& för blir en dröm..
Än så länge..

Jag har läst hans ögon
& där kan man skåda
Ett hav av strömm å även
Harmoniring beslutsamhetring
Lite blommigt mönster oxå
Betyder lycklig själ..




So hallo darling!!

Inga mer fina å välutvalda
& Behjärtansvärda ord!!!

När jag ser dig blir jag häpen!!!
Förvånad över hur mycket du
Igentligen härmar mig min darling!!!

Vågar du se mig kära Johnny Depp!!!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Helen Bohlin lelle
Läst 154 gånger
Publicerad 2022-08-04 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen Bohlin lelle
Helen Bohlin lelle